Parimat sünnipäevakinki on raske tahta! Näitleja ja lavastaja Allan Kress (44) sai kolm päeva pärast sünnipäeva oma Panamast pärit indiaani verd kallima Indiraga (38) esmakordselt isaks! 26. aprillil nägi Pelgulinna Sünnitusmajas ilmavalgust poiss – 53 sentimeetrit pikk ja 3898 grammi raske.
„Tundeid on keeruline sõnadesse panna. Täna julgen ma teda juba kätte võtta. Varem kartsin, et teen haiget – nii pisike on ta!“ sõnab õnnelik isa.
Sünnitus ei kulgenud päris nii nagu planeeriti. Aktiivne põnn oli nabanööri ümber enda pea keerutanud ja tuli teha keisrilõige.
Täna käib usin arutelu poisi nime üle. Üks neist on paigas – Indira on lubanud oma kaitsepühakule, et tema austuseks saab selleks Tadėo! „Teise nime osas on viis varianti – Karl, Mark, Uku, Johannes või Aleksander,“ ütleb Allan. „Eks näis, mis välja valitud saab.“
Kressi peres on kevad igati eriline. Pere on kolimas Kivimäele, Allani sünnikoju. „Oleme justkui maal, kuid tegelikult täitsa Tallinnas. Samas on tempo ja olemine kesklinna omast sootuks erinev.“
Õnne perele!
Pildi beebist leiad Kroonika paberväljaandest! Telli digiajakiri SIIT või paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid