Roosileht selgitas Star FMi hommikuprogrammis, et on Hommikuprogrammis tööl olnud 15 aastat, mistõttu on loomulik, et kuulajad soovivad teada, mis on nii ootamatu lahkumise põhjus.

"Üks põhjus on see, et ma tahtsin terve suve puhata ja siit edasi minu puhkus jätkub ikka tõusvas joones," loetles Roosileht. "Teine põhjus on muidugi see väsimus, mis on nende 15 aastaga tekkinud. Kolmas põhjus võib-olla on ka see koroonakriisi aeg, mis oli pingeline ja pingutust nõudev aeg."

Lohutuseks teatas saatejuht, et plaani oma senisest elukutsest siiski täielikult loobuda ja kohtub fännidega ka tulevikus. "Aga see ei tähenda, et kallid kuulajad, ma teid kuidagi maha jätan või teile selja pööran. Me kohtume teiega kõikjal, igal pool. Iga päev Eestimaa erinevates kohtades."

Kurvaks Roosileht oma viimast päeva kindlasti ei pea. "Ma arvan, et siin katki ei ole küll mitte midagi vaid minu jaoks ja minu tervise jaoks on see niisugune rõõmupäev ja väga lahe päev."

Õhtulehele selgitas Roosileht, et pole tegelikult üldse hommiku inimene ja 15 aastat vara ärkamist on olnud väga raske. "Andsin juba aasta tagasi mõista, et hakkan ära väsima, ilmselt oma viga, et õigel ajal ei ole puhkust võtnud."

Tulevikuplaane konkreetselt Roosileht veel ei avalikusta. "Igasugused sõud on juba kokku lepitud edaspidiseks. Tulemas on mitmeid üritusi, aga ainult need, mida väga teha tahan. Ootan publikuga kohtumist ka uute tegemist kaudu." Õhtulehe artiklit loe SIIT.