National Enquireri teatel on Francesca kasuisa Ringo Starr ning ta näitlejannast ema Barbara Bach asjade sellise käigu üle väga rõõmsad.

Nad olid ka kohal 1. veebruari peol koos selliste kuulsustega nagu “Roseanne`i” staar Sara Gilbert, näitlejanna Tatiana von Furstenberg ja umbes 60 sõpra.

Menusarjas advokaat Nelle Porterit kehastav Portia ja 33- aastane Francesca on olnud kihlatud alates jõuludest, aga nad tahtsid korraldada ametliku kihluspeo, et teatada plaanitavast suvisest abiellumisest ning näidata oma sõrmuseid.

Pidu toimus Portia 29. sünnipäeval staari West Hollywoodi korteris.

Portia kihlasõrmuse ehteks on suur briljant plaatinaraamis, Francesca sõrmus on samuti plaatinaraamis, milles on väiksemad briljandid.

Portia keskendus naistele pärast kibedat lahkuminekut eelmisest poiss-sõbrast dokumentaalfilmide tegijast Mel Metcalfe`st, kellega ta oli olnud koos ligi neli aastat.

Tal oli möödunud suvel salajane romaan avalikult lesbilise “Chasing Amy” staari Guinevere Turneriga, aga Francescaga tutvudes otsustas ta lõpetada oma lesbiliste eelistuste peitmise.

Väidetavalt on Ringo nõus andma ühe oma Euroopa villadest pulmade korraldamiseks pruutpaari käsutusse, kuna Ringo ja Barbara arvavad, et Portia on parim sõbranna, kes Francescal eales on olnud.