Kaunitar, kes mängib menuseriaalis Ally korterinaabrit Reneed, tahab plaanib muutuda samuti pulkkõhnaks, kuna on veendunud, et ainult niimoodi suudab ta produtsent David E. Kelleyle meeldida.

31-aastane Lisa usub, et kehavormide kaotamine annab talle parema šansi Kelley uutes projektides.

“Vaadake naisi, kes Kelleyle meeldivad, alates Calista Flockhartist Lara Flynn Boyleni, tema oma naisest Michelle Pfeifferist rääkimata. Nad olid kõik temaga kohtudes kõhnad, aga muutusid veel hapramaks, kui ta nad oma tiiva alla võttis,” tsiteeris üks Lisa sõber näitlejanna sõnu.

Lisa tunnistas, et on suurepäraselt teadlik sellest, et kopsakas büst on toonud ta sinna, kus ta praegu on, aga karjääris edasi jõudmiseks usub ta väikestest rindadest rohkem kasu olevat.

Lisa tunnistas, et on muutunud oma 38DD mõõdus rinnapartii suhtes lausa paranoiliseks ega suuda enam taluda, et mehed ta büsti jõllitavad.

Menuseriaali tegemise ajal on endisest uimastite ja alkoholi kuritarvitajast saanud tervislike eluviisidega naine, nii nagu Flockhart ja Portia de Rossi. Alguses lootis ta, et tervislik toit ja kehalised harjutused aitavad ta rindu õgvendada, nüüd loodab ta kirurginoale.