Depp andis naise kohtusse, et tema maine kahjustatud sai, kuid nüüd on Heard esitanud omalt poolt süüdistuse vastu, mis avaldab nende suhte eriti jõhkrad tagamaad, vahendab veebileht Jezebel.

Oma vastused väidab Heard, et Depp kiskus ta juukseid peast välja, lõi teda ja mitu korda ähvardas ka tappa. Kõik toimus peale Deppi rohket alkoholi ja narko tarvitamist. Heard kirjeldab ka ühte korda kui Depp oli kolm järjestikust päeva ärkvel: "Johnny haaras mu kaelast ja rangluust ning virutas mu vastu letti. Ma proovisin end püsti ajada, kui ta mind kägistas, kuid mu jalad ja käed libisesid maha läinud alkoholil ja lohisesid mööda klaasikilde. Kartsin oma elu pärast ja ütlesin talle, et ta teeb mulle haiget ja lõikab mind, kuid ta ignoreeris, jätkas mu löömist ja tagus plastikust telefoni vastu seina. Telefon läks katki ja ta lõikas omale näppu. Kui ma minema pääsesin, peitsin end üles magamistuppa."

Naine väidab, et kui ta alla tagasi tuli, oli Depp talle seinale sõnumi jätnud, kasutades õli, oma verd ja uriini. Teisel korral karjus Depp naisele, et kavatseb ta tappa: "Ma kuradi tapan su, ma tapan su, kuuled sa mind?!"

Deppi käitumist nägi pealt ka kogu näitleja meeskond. Kui Depp Heardi lennukis pikali lükkas ja ta peale röökis, saatis mehe assistent pärast sõnumi, kus selgitas, et kui Depp oma käitumisest kuulis, hakkas nutma: "Ta on väike kadunud poiss, vajab nii palju abi kui vähegi võimalik."