Melbourne’is sündinud Hains veetis terve oma täiskasvanuelu Londonis ja New Yorgis, viimastel aastatel ka Los Angeleses. 2015. aastal sai ta karjäär hoo sisse “Ameerika õudusloo” hotelli-teemalisest hooajast, millele järgnes üleloomulikest jõududest pajatav Netflixi hitt “The OA”. Lisaks eelpool nimetatud menukitele tegi Hains oma lühikese, ent särava tähelennu jooksul kaasa mitmetes justnimelt õudusžanrisse kuuluvates linateostes ning musitseeris artistinime Antiboy alt.

Hains on oma intervjuudes palju kõnelnud sellest, kuidas ta eelistab olla soomääratluseta: “Ma tean, et sündisin mehena, kuid ma ei leia, et ma esindaksin seda, mida tähendab meheks olemine. Ma usun, et igaüks võib olla ükskõik, kes ta olla soovib. On äärmiselt segadusttekitav, kui me ühtaegu sildistame ennast ja üritame samas sildistamisest hoiduda.”

Noormees on avameelsetes usutlustes ning sotsiaalmeedia postitustes tunnistanud ka mitmeid vaimse tervise probleeme, näiteks nagu tõsiseid unehäireid juba lapsepõlves. Hainsi ema nentis poja mälestuseks tehtud Instagrami postituses, et andekas noormees oli kahjuks pikka aega võidelnud erinevate sõltuvus- ja vaimse tervise probleemidega. Surma põhjust pole ametlikult veel välja öeldud.

Alles äsjamöödunud aastavahetusel postitas Hains positiivse sõnumiga pildi, milles avaldas tänu, lootusrikkust ja rõõmu äsja saabunud 2020. aasta ning paljutõotavate uute alguste suhtes — just see asjaolu on noormehe surma tema lähikondlaste jaoks eriti üllatavaks muutnud.