Näitlejapaar MINNIE DRIVERi (31) ja JOSH BROLINi (33) detsembrisse kavandatud suurejooneline pulmapidu jääb ära.

Driver katkestas mõni nädal tagasi nende viis ja pool kuud kestnud kihluse. Nüüd ei saagi näitlejatar endale ämmaks lauljatar Barbra Streisandit, kes on abielus Joshi isa James Broliniga.
«Minnie ja Josh on otsustanud, et nende pulmad jäävad ära,» teatas Driveri esindaja. «See oli nende ühine otsus.»
Lahkumineku tagamaadele esindaja valgust ei heida, kuid paari ühiste tuttavate sõnul põhjustas perekondliku skandaali Brolini kasuema Barbra Streisand, kes haaras kontrolli alla pulmade korraldamise, alustades pruutkleidist ning lõpetades külaliste nimekirjaga.
«Minnie tundis end pehmelt öeldes kõrvalejäetuna,» räägib üks nimetuks jääda soovinud isik. «Alguses oli ta Barbrale abi eest väga tänulik. Siis aga avastas, et pulmade korraldamine on usaldatud samale tiimile, kes viis läbi Barbra ja James Brolini pulmad 1998. aastal.»

Luksuse ja glamuuriga harjunud Barbra tahtis palju ja võimalikult kuulsaid külalisi, lihtne inglise tüdruk Minnie unistas tagasihoidlikust peost sõprade ja sugulaste keskel. Barbra külaliste nimekirjas olid Steven Spielberg, Tom Hanks, John Travolta, Brad Pitt ja Jennifer Aniston, Minnie vanemad ja sugulased Inglismaalt.
Viimaseks piisaks kannatustekarikasse sai pruutkleit. Barbra nõudis tungivalt, et Minnie kannaks Donna Karani kleiti. Minnie aga palkas kleiti õmblema Vera Wangi ning käis Barbra teadmata isegi kleidiproovis.  
Londonist pärit Driver ja ameeriklane Brolin tutvusid 1998. aastal filmi Slow Burn
võtetel. Film ei jõudnudki kinolinale, vaid paisati kohe videolevisse, kuid Driver ja Brolin olid sestsaadik lahutamatud.
Enne Broliniga tutvumist figureeris Driver pidevalt kõmulehtede veergudel. Ulatuslikku kajastamist leidis tema armusuhe näitleja Matt Damoniga, mis sai alguse filmi Good Will Hunting võtetel ning lõppes Oprah Winfrey talk show otse-eetris, kus Damon ühepoolselt Minniega lõpparve tegi. Brolini filmograafiasse kuuluvad Hollow Man, The Mod Squad ja Flirting With Disaster. Tal on eelmisest abielust näitlejatar Alicia Adairiga kaks last.