Anastasia Zavorotnjuki pere on seni vaikinud, kuid hiljutise sotsiaalmeedia postitusega öeldi südamelt kõik, mis seni kripeldama on jäänud, vahendab Bublik.

"Me usume siiralt, et häid uudiseid tuleb jagada, kuid rasketega toime tulemiseks on kõigil oma viis, milleks neil ka vaieldamatult õigus on. Seda õigust tuleb austada, olenemata uudishimust või kannatamatusest."

Perekond selgitab, et ei ole valmis kutsumata külaliste tervitamiseks, seega fännide ja ajakirjanike kasutatud meetodid on täiesti lubamatud. "On lubamatu, et erinevate väljaannete esindajad valvavad haiglate või kodu ees, ronivad üle aedade, takistavad sugulaste liikumist ja topivad neile kaameraid näkku."

Näib, et asjad sellega siiski ei piirdu, sest lähedaste väitel on uudishimulikud üritanud ka haiglatesse sisse tungida ja külastajate ning töötajate rahu häirida. "Nad otsivad seotud isikuid, kes oleks nõus haiget staari pildistama ja seda müüma."

Hiljuti on pealkirjades hakanud levima ka väide, mille kohaselt on staar praeguseks peaaegu teadvusetu ning ümbritsevat enam üldse ei taju. Perekond kinnitas fännidele, et need jutud ei vasta tõele.

Sama postituse kommentaarides võttis staari tütar Anna eraldi sõna ning rõhutas üle, et pere ei soovi hella teemat veelgi enam reklaamida, sest tervis ei ole siiski asi, mida ajakirjanikele müüa. "Me tahame Anastasiale rahulikku ja õnnelikku elu."