Linnateatri näitlejal Andero Ermelil (37) on näosaate finaali eelsed päevad olnud topelt tihedad, sest kõrvuti ettevalmistusega Eesti vaadatuima telesaate lõppmänguks käisid tal ka proovid täna Andrus Vaariku lavastajakäe all esietenduva inglise punk-näitemänguga «Skangpoomijad». 

Tagasi mõeldes oma parimatele hetkedele näosaate laval, ütleb Andero: «Enim meeldis mulle Kurt Cobainina olla.» Vaat seda Ameerika grunge juhtfiguuri tahaks Andero kindlasti proovida veel kunagi uuesti laval järele aimata. «Just selle tunde pärast! Et äkki suudaksin teda veel paremini teha.» Kas Cobaini kultusbänd Nirvana just Andero teismeliseea absoluutne lemmik oli, aga… «Me kuulasime teda poistega tollal päris palju,» mäletab Andero oma Rõngu lapsepõlvest.
Briti rockpopi südameröövel James Blunt oli Andero enese hinnangul ehk tema senisest kaheksast kõige terviklikum ja kõige rohkem paroodia moodi lavanumber. Just Andero Blunti-sooritus teenis kiitust ka kodužürii liikmetelt – üheteistkümneselt Arturilt ja kaheksaselt Rasmuselt. «Isa, sa olid äge!» öeldi.