ANDRES DVINJANINOV ja MARIKA BARABANSHTSHIKOVA said oma esimese ühise lapse.

«Ega sünnitus pole mingi naljategemine,» meenutab Vanemuise teatri näitlejatar Marika Barabanshtshikova (30) sünnitusjärgset emotsiooni. «Kui last mulle kõhu peale püüti panna, hakkasin karjuma: ärge pange, ma kardan!»

Nukuteatri kunstilise juhi Andres Dvinjaninovi (39) ja Vanemuise teatri näitlejanna Marika Barabanshtshikova seitse aastat kestnud kooselu päädis 19. septembril kena kingitusega — paaril sündis poeg. 3,9 kilo kaaluv ja 51 sentimeetrit pikk beebi on Marikale esimene ja Andresele kolmas laps, abielust Eesti Draamateatri juhi Ruti Einpaluga on Dvinjaninovil ka 17aastane tütar ja 12aastane poeg.

Marika sai oma esimesest shokist sünnituse järel aga peagi üle ja nüüd valdab teda, nagu ta ise ütleb, õige tunne. «Andres oli ka sünnitusel. Sellest on ikka suur abi, kui lähedane inimene on kaasas.»

Pisipõnnile panid värsked vanemad nimeks Matheus. «Itaalias Como järve ääres on Markuse ja Matheuse katedraal. Poeg Markus Andresel juba on, nüüd sai ta ka Matheuse,» avaldab Marika lapse nimeloo.