Pärast kõva mürgeldamist selle ümber, kas suusasangar Andrus Veerpalu (40) kasutas dopingut või mitte, on käes argipäev – ja see ei ole Andruse ega tema abikaasa Angela (38) majutusärile kaugeltki kõige roosilisem aeg.

Kuigi Andrusel oli palju poolehoidjaid, on Veerpalude turismitalu Veerpalu Villa sel suvel võrreldes varasemate suvedega olnud märksa tühjem…

Samal ajal kui masu on tasahilju möödumas ja turistidehordid väisavad üha hoogsamalt Eestit, pole Veerpalude turismitalu sellest kuidagi võitnud. Angela Veerpalu, kes on Andrusega ühiselt otsustanud, et nad ei astu enam meedias üles, soostub vaid tunnistama, et see suvi on olnud nende majutusäri kõige kehvem aeg üldse.

«Mulje on jäänud, justkui ei julgeks inimesed meile enam üldse helistada ega siia tulla,» mõtiskleb Angela. «Et ei taha siis meie perele tüli teha või nii.Ma usun küll põhjuseks olevat selle skandaali, sest meil ei ole varem ühtegi nii tühja suve olnud.»

Veerpalu Villa asub Otepää kesklinnast kilomeetri kaugusel Palupera suunas – Hundisool. Villa reklaamib end kui ideaalset peatuskohta väiksele sõpruskonnale, kes hindab puhkust või soovib korraldada koosviibimisi elegantses ja rahulikus miljöös. Võib-olla siis pelgavadki külalised tüli teha, sest nagu Veerpalude Villa koduleheküljel perenaine ja peremees ütlevad, pakutakse nende külastajale suurte hotellide melu asemel isiklikku tähelepanu ja kodust mugavust.