Eesti Draamateatri jätnud ANDRUS VAARIKu ametliku lahkumisversiooni varjus peitub veel üks põhjus.

Eesti Draamateatri jätnud Andrus Vaariku (44) ametliku lahkumisversiooni varjus peitub veel üks põhjus. Vaarik lahkus küll pooltevahelisel kokkuleppel, kuid hinnatud näitleja pärast tuntakse teatris siiski tõsist muret. Varem oma võidust alkoholismi üle ka avameelselt rääkinud Vaarik sõbrustab taas tuliveega. 

Draamateatri direktor Ruti Einpalu kurdab ajapuudust ja soovitab pöörduda lavastaja Mati Undi poole. Unt oli Einpalu ja Vaariku kõrval üks kolmepoolse kokkuleppe tegijaist. «Vaadake,» lausub Unt, «ma ei saa nii väga rääkida näitleja isikupärastest loomujoontest. Kui Andrus tahab, räägib ta kõigest ise.» Unt tunnistab, et tahtis näha Vaarikut mängimas oma uues tükis «Potilaadale!», kuid oli sunnitud ta peagi asendama Üllar Saaremäega.

Vaarik peab pärast küsimust lahkumise kõikide põhjuste kohta pika mõttepausi. Ning vastab siis kohmetult: «No ma jään ikka oma versiooni juurde.» Vaarik põhjendas oma lahkumist teatrist sooviga muutuste ja puhkuse järele — suvel tuuritas ta mööda Eestit oma menutükiga «Ei või olla».