«Martal oli esmasünnitaja kohta suurepärane sooritus!» rõõmustab näitleja ja saate «Su nägu kõlab tuttavalt» kohtunik Andrus Vaarik, kellest 1. oktoobril sai kahekordne vanaisa. Sel korral tegi Andruse õnnelikuks tema noorim kunstnikust tütar Marta Vaarik, kes kaks päeva enne poja sündi tähistas oma 28. sünnipäeva. 

«Kõik läks väga hästi ja kiiresti. Laps sündis Ida-Tallinna Keskhaiglas,» lisab Andrus. Vanaisa Vaarik on emotsioonidest tulvil: «Olen lapselast juba näinud ja puudutanud ka, kuid sülle pole veel võtnud. Mulle tundub, et ta on ema ja isa – meie kõigi nägu natuke! Justkui temas oleksid kõigi meie pereliikmete parimad omadused koos. Ei saa võrrelda vanaisaks ja isaks saamist. Teise puhul on ikka kõvasti rohkem tööd ja vastutust. Vanaisa on hea olla, sellega ei kaasne mingeid kohustusi, vaid puhas rõõm!»

Andrus sai esmakordselt vanaisaks 2010. aasta novembris, kui tema kasutütar Lenne-Liina Lembra-Mikkul sündis poeg, kellele pandi nimeks Ruudi. Jääme põnevil ootama, mis saab Marta pojaraasu nimeks!

Jaga
Kommentaarid