Odaviske maailmameistri Andrus Värniku (34) kannatus on väidetavalt vilja kandnud. Värnik müünud lõpuks maha juba alates 2009. aastast müügil olnud poolelioleva eramu, see leidis uue omaniku oktoobris.

Kahe aasta eest seisis kinnisvaraportaalides kuulutus, milles pakuti maja Tänassilma külas Kodusalu teel 3 miljoni krooni ehk praeguses vääringus ligikaudu 192 000 euro eest.

Andrus reklaamis Tallinnast kilomeeter eemal asuvat kinnistut kui kaunist ja privaatset elupaika, mille krundi suuruseks on 2000 ruutmeetrit. Ehitised pakuvad ka ruumikat elamispinda. Kinnistul paikneb 170ruutmeetrine pooleliolev elumaja ning paraja korteri mõõtu saunahoone, kus on lahedat olemist 70 ruutmeetri jagu. Mõnusat omaette lõõgastumist toetab kõrghaljastus ja vaiksed naabrid – pealekauba on juurdepääs võõrastele piiratud tõkkepuuga.

Miks Värnik, kes alustas ehitusega 2008. aastal, maja müüs, pole teada – mees jääb tabamatuks. Ulualuseta odameister ei ole, veel mõne aja eest elas ta korteris Tallinna kesklinnas Narva maanteel.