meeleolukas arvamusrubriigis “Teeme kuulsuse maine paremaks” otsustasid lugejad öelda midagi head maailmameister Andrus Värniku kohta.

Üks kommentaator leiab, et Andrust võib väga edukalt hinnata Kanal 2 hittsaate „Tantsud tähtedega” põhjal: „Andrus oli tantsusaates väga tubli ja meeldis paljudele väga. Alguses uskusin koguni, et võidab kogu saate ära, kuna minu silma ei hakanud küll ükski nn “viga”. Kohtunikel olid lihtsalt omad lemmikud ja eelarvamused teiste suhtes. See kandus üle ka televaatajatele ja nii Andrus välja langeski.”

Arvatakse ka, et meedia on Andrus Värniku maine ära rikkunud! Lugejate meelest on Andrus oma ala tegija. Ta on Eestit maailmas esindanud ja teinud seda edukalt.

“Andrus võib olla ka tore inimene, aga kuna paljud lugejad teda ei tunne, siis ei hakka ka kohe arvustama, nagu enamus meediakanaleid seda teinud on! Andruse maine on rikkunud meedia!” süüdistab fänn.

Läinud aasta polnud Värnikule just meelakkumine, sest kõmupressis võttis sõna kaunis blondiin, kes pajatas oma voodiseiklustest Värnikuga ning süüdistas, et mees varastas tema ära hinnalise Cucci kella. Iseasi, kui hinnaline üks Cucci kell olla võib. Politsei neiu avaldust igatahes tõsiselt ei võtnud…