Angela elas aastakümneid arusaamaga, et ta peab muutma olukorda, püüdes alustada suhteid, mis viisid teda iga kord järelduseni, et need ei ole talle. Küsimusele, kas ajal mil ta veel Andres oli, oli tal suhteid meestega, vastab Angela kindlalt "ei".

Kui Eesti sai vabaks ja piirid avanesid ning info kiiremini liikuma hakkas, otsustas Andres, et ka temal on aeg muutusteks. Kahjuks ei saanud tema unistus kohe teoks, sest nii radikaalsete muudatuste jaoks oli vaja palju raha ning kodumaal ei osanud arstid protseduuri kvaliteetselt läbi viia ning selleks tuli sõita välismaale.

"No, kui see kõige olulisem meeste asi ära lõigati ja minust naine tehti maksis see ehk 60-80 tuhande krooni ringis, igatahes alla 100 tuhande. Hiljem tehti veel üks lõikus - see oli uroloogiline," meenutab kitarristina leiba teeniv Aak. Kogu protsess mehest naiseks võttis Angelal aega kolm aastat.

Hetkel on Angela 48-aastane ning enda sõnul õnnelik. Ta võtab hormonaalseid tablette - seda peab ta tegema oma elu lõpuni. Mõned aastad tagasi lasi ta teha ka rindade suurendamise. "Jah, rinnad kasvavad, kuid vanusega. Hormoonid ei ole nii tõhusad," naerab ta.

Angela tahaks ka lapsi ning on nende adopteerimisele ka mõelnud: "Muidugi ma tahan last. Aga meditsiin ei ole veel jõudnud sellise kõrgusega, et ma võiks sünnitada teda."

Täispikka intervjuud Angelaga saad lugeda MKE.ee'st!