“Ma ei taha sellest eriti palju rääkida. Ütlen vaid seda, et see oli väga raske periood…Me oleme perekond ja jääme selleks alati. Me elame selle üle ja loodetavasti oleme me seetõttu ka tugevam perekond,” sõnas Angelina väljaandele BBC World News.

41-aastase naise sõnul leiavad paljud inimesed end samast situatsioonist: "Minu terve perekond…Me oleme kõik raske aja läbinud. Keskendun meie laste peale ja katsun sellest läbi tulla. Me oleme ja jääme igavesti perekonnaks. Üritan teed leida, et teha kindlaks, et see teeb meid kuidagi tugevamaks ja viib kokku."

Pärast lahutust on Jolie püüdnud oma laste ja koduloomadega leida normaalset elurütmi. “On olnud paar keerulist kuud. Hetkel on kõik minu toas — kaks koera, kaks hamstrit, kaks last. See on imeline. Ent tavaliselt ärkan ma üles ja üritan välja selgitada, kes koeraga õue läheb, kes hakkab pannkooke tegema ja kas keegi oma hambaid pesi.”

Näitlejannalt uuriti, kus ta end viie aasta pärast näeb ning Jolie tõdes, et selleks ajaks on ta maja teismelisi täis. “Loodan, et seisan siis veel püsti,” naljatas ta. “Viie aasta pärast sooviksin oma lastega maailmas ringi rännata ning loota, et nad on lihtsalt õnnelikud ja teevad huvitavaid asju."