Paradiisi kohale on kogunenud murepilved - kuue lapse vanemad Angelina Jolie ja Brad Pitt ei saa viimasel ajal enam sugugi läbi.

Paari lähikondlased räägivad, et mõni nädal tagasi puhkes nende vahel seni kõige tõsisem riid - sest kui Angelina rampväsinuna oma uue filmi Salt võtetelt koju jõudis, magas Brad nende magamistoas tühjade õllepurkide ja DVD-hunniku kõrval magusat und, samal ajal kui lapsed nende Long Islandi maja alumist korrust segi pöörasid.
«Kui Angelina surmväsinuna pärast rasket päevatööd koju jõudis, avastas ta, et Brad on päev otsa õlut joonud ja DVDsid vaadanud,» räägib üks Angelinale lähedal seisev isik ajakirjale Grazia. «Angelina sattus raevu. Ta raputas Bradi ärkvele. Brad oli nagu peavalu all kannatav karu. Ta palus, et Angelina jätaks ta rahule.»
 
Närviline ja rahulolematu
Filmi Salt võtetel räägitakse, et Angelina on endassetõmbunud, närviline ja väsinud. Kõik vabad hetked veedab ta oma venna James Haveniga. Brad ja lapsed pole teda kordagi võtetel vaatamas käinud. «Angelina on kogu aeg omaette. Ta teeb 15tunniseid tööpäevi. Stress annab tunda. Me oleme väga mures,» räägib üks võttemeeskonna liige. «Ta on vedela toidu dieedil, et 20 päevaga kümme kilo alla võtta. Ta teeb kõik oma kaskadööritrikid ise ja tal on vaevalt aega süüa.»
#end#
Angelinat ja Bradi pole pärast auhinnahooaja lõppu kordagi koos pildistatud. Viimased nädalad on Angelina veetnud oma uue filmi võtetel. Kuue lapse eest hoolitsemine on Bradi ülesanne. Pikkade tööpäevade tõttu on Angelina aeg-ajalt sunnitud ööbima New Yorgi Waldorf Astoria hotellis. Brad ja lapsed on koos lapsehoidjatega Long Islandil üürimajas.
 
Viskas lapsehoidja välja
Paar nädalat varem olid Angelina ja Brad taas teineteise kõride kallal. Sedapuhku tabas Angelina Bradi nende magamistoas kaksikute Knoxi ja Vivienne'i lapsehoidjat lohutamas. Brad selgitas, et lapsehoidja oli haigeks jäänud ja ta kõigest püüdis tema olemist paremaks teha. Angelina virutas Bradile vastu vahtimist ja vallandas lapsehoidja.
Sellest intsidendist saadik magab paar eraldi magamistubades. «Angelina on nende vahele seina ehitanud ja lukustanud end emotsionaalselt,» räägib näitlejatari sõbranna ajakirjale Grazia.
Möödunud aastal kurtis Angelina, et laste kõrvalt ei leia nad Bradiga enam aega kahekesiolemiseks. «Emme ja issi peavad välja mõtlema, kuidas rohkem koos olla,» rääkis ta. «Me töötame selle kallal. Praegu pole meil selle emme ja issi ajaga kõige paremad lood.»
Angelina ja Brad on koos 2005. aastast saadik. Angelina oli siis juba Kambodžas sündinud Maddoxi ema. Peagi adopteeris ta Etioopiast tütre Zahara. 2006. aastal sündis neil lihane tütar Shiloh, 2007. aastal lisandus perre Vietnami poiss Pax. 2008. aasta juulis sündisid kaksikud Knox ja Vivienne.