Hollywoodi näitleja Brad Pitt ja Angelina Jolie lahutasid neli aastat tagasi, kuid nende lahutus on veninud üsna pikaks, kuna nad on pidanud võitlema oma kuue lapse hooldusõiguse üle, kirjutab Mirror.

Paar sai kokku 2005. aastal ja sai kuue lapse, kolme bioloogilise ja kolme lapsendatud lapse vanemateks. 2016. aasta septembris esitas Angelina aga lahutuse, viidates vastuolulistele erinevustele.

Pärast seda algas neil omavaheline mudaloopimine ja endine superpaar ei paistnud suutvat isegi olla üksteisega samas ruumis. Jolie jaoks oli viimane piisk karikasse see, kui nad käisid 2016. aastal eralennukiga reisil ja Bradi ning poja Maddoxi vahel puhkes konflikt. Jolie sõnul oli Brad vägivaldne, seda nii füüsiliselt kui ka verbaalselt.

Bradile siiski süüdistust ei esitatud, kuid lõhe ekside vahel suurenes. Paari suhted muutusid järgmise kahe aasta jooksul nii mürgiseks, et nende juhtumit jälginud kohtunik käskis Angelinal Bradiga suhted korda saada, et ka Brad saaks oma lapsi näha.

Räägiti, et Brad ja Angelina kohtusid salaja esimest korda näost näkku alles 2018. aastal, et püüda oma suhteid paremaks saada. Perele lähedane allikas rääkis, et nad korraldasid oma maja juures salajase koosoleku. Sealt edasi sai Brad kohtuda juba ka lastega.

Allika sõnul võttis Bradiga ühendust Angelina. "Angelina otsustas, et on aeg proovida asjad toimima panna ja Brad oli loomulikult nõus," ütles Pitt. "Brad on pühendunud olnud rahu tagamisele kogu protsessi vältel ja nüüd näib lõpuks, et nad on jõudnud kohta, kus nad saavad lastele rahulikuma olukorra luua," rääkis Pitt.

Lõpuks anti Bradile kohtumisõigused, et ta saaks lapsi näha, kuid kaks aastat pärast nende salajast kohtumist pole nad lahutuse lõpuleviimisele lähemale jõudnud. Arvatakse, et nad nägid üksteist taas 2019. aasta jaanuaris, kui neid koos Beverly Hillsis kontoris märgati.

Väidetavalt viidi endine paar kokku eesmärgiga selgitada välja nende lahutuse üksikasjad. Aasta hiljem kuulutas kohtunik nad mõlemad juriidiliselt vallalisteks, kuid segane lahutusmenetlus jätkus. Tänaseni jätkavad nad raha, hooldusõiguse ja lastehooldusõiguse viimistlemist.