Möödunud aastal Kampucheas “Lara Crofti” filminud näitlejanna armus lapsesse juulis, kui ta jälle riiki külastas, ning lubas päästa ta vaesusest ja viletsusest. Aga pärast nädalapikkust võitlust bürokraatiaga olid nad sunnitud alla andma ning tühjade kätega koju tagasi pöörduma, kirjutas National Enquirer.

Angelina sõber Kampucheas, isa Enrique Figaredo, kes on selle piirkonna piiskop, kus Angelinale silma hakanud poisi orbudekodu asub ütles, et adopteerimine võib võtta aega kuni aasta. Ei ole kahtlustki, et Angelina ja Billy Bob oleksid head ja armastavad vanemad, aga liiga palju on olnud juhtumeid, kus lapsed on viidud riigist välja ja müüdud orjaks või prostituudiks, et võimud tahavad kõike põhjalikult kontrollida.

Kinnitamata andmetel pidi Angelina esinema vahetult pärast Kampucheast naasmist koos Billy Bobiga “Saturday Night Live” saates, aga oli nii murtud, et otsustas kaamera ette mitte astuda.

Kinnitamata andmetel ei tahtnud Billy Bob, kellel on kahe eelmise naisega kolm last, adopteerida ega Kampucheasse sõita, kuna tal on mitmeid foobiaid, sealhulgas hirm lendamise ees. Aga Angelina tahtis lapse tingimata vaesusest päästa ja veenis meest sõitma.

Angelina ja Billy Bob saabusid Kampuchea pealinna Phnom Penhi 7. novembril, aga naasid sealt 14. septembril, lubades tagasi pöörduda.