"Ma olen endiselt paha tüdruk," rääkis Jolie CBSile. "Minus on endiselt see külg olemas... see on lihtsalt nüüd omas kohas... see kuulub Bradile või meie seiklustele."

Jolie tunnistas ka, et on õnnelik, et on siiani elus. "Ma olen käinud läbi rasketest ja tumedatest aegadest ja ma pidasin vastu. Ma ei surnud noorelt," rääkis Jolie.

"Ma olen väga õnnelik. On teisi artiste ja inimesi, kes seda üle ei elanud... inimesed võivad ette kujutada, et ma tegin kõige ohtlikuimaid ja halvimaid asju erinevatel põhjustel. Ma ei peaks siin olema."

Angelina Jolie on minevikus olnud sõltuvuses tätoveeringutest ning olnud suhtes paljude kaasnäitlejatega. Naine kandis kaelas oma abikaasa Billy Bob Thorntoni verd.

2000. aastal suudles Angelina kaamerate eest kirglikult oma venda James Havenit, samuti pole ta saladust teinud oma biseksuaalsusest.

Tal oli lesbisuhe Jenny Shimizuga, kelle kohta ta ütles: "Ma oleksin temaga ilmselt abiellunud, kui ma poleks abiellunud oma esimese abikaasaga (näitleja Johnny Lee Miller - toim.)"