Brad Pitti uus silmarõõm on tulnud paljudele üllatusena, kuid mitte tema eksabikaasale Angelina Jolie´le, kirjutab Mirror.

56-aastast Hollywoodi näitlejat nähti Pariisis eralennuki pardale minemas, koos oma uue tüdruksõbraga, et seal asuvasse lossi sõita. Paari märgati väidetavalt lennujaamas suudlemas, kuid muret tekitab Angelina Jolie, kes väidetavalt on koroonaviirusepandeemia ajal oma armuelu ootele pannud see, et tema ja Bradi lapsed oleksid hoolitsetud ja hoitud.

Ühe allika sõnul on väidetavalt Angelina mures sellepärast, millist mõju avaldab Bradi uus pruut nende lastele. "Angelinat huvitab, kellega Brad kohtub ja kas see avaldab mõju ka nende lastele," rääkis allikas.

Ehkki Bradi kohtingud on Angelinale murettekitavad, siis Angelinal endal Bradi vastu enam tundeid pole. "Tal pole Bradi vastu juba ammu enam romantilisi tundeid," rääkis allikas.

Vihaseks ongi Jolie ajanud see, et samal ajal, kui tema on hoolitsenud nende laste eest on Brad alustanud uut romaani ja samuti parandanud suhteid ka oma eksabikaasa Angelina Jolie´ga. "Angelina jaoks on praegu prioriteet number üks tema lapsed, mitte tema armuelu," rääkis allikas.