Hollywoodis tuntud näod on üha enam rääkima hakanud, et Jolie on enda ja Brad Pitti poega, 18aastast Maddoxit, kurjalt ära kasutanud, et Brad Pitti ellu segadust külvata, vahendab Mirror.

Maddox astus hiljuti Yonsei ülikooli, kust fotograafid ta kiirelt leidsid ja noormehe ning isa suhete kohta uurima hakkasid.

Seni vapralt vaikinud Maddox oli seekord ootamatult jutukas ning väljendas kõike, mis eraelus toimumas on. Sellest tulenevalt on hakatud uskuma, et "ootamatu" intervjuu tänaval ei olnudki nii ootamatu kui näib.

Küsiti, kas 55aastane Brad kavatseb poega ka kooli külastama tulla. Maddoxil oli vastus kohe varuks. "Ma ei tea sellest midagi, mis toimub. Mis iganes juhtub, see juhtub."

Lähedaste allikate sõnul on selline vastus planeeritud, et Pitti eemalolekule tähelepanu tõmmata. Vastupidiselt isale on Jolie pojaga palju pildile jäänud ning väljendas selgelt ka oma mure, kas Maddox uues elukohas ennast ka mugavalt sisse seab.

Ka perekonnaga suhtlev allikas pidas Maddoxi vastust imelikuks. "Need vastused tundusid ettevalmistatud. Ta ei proovinud intervjuud lõpetada. Seetõttu arvavad paljud filmitööstuse inimesed, et ehk on see Jolie plaan Pitti elu segamini ajada. Olenemata sellest, et suhted üpriski rahulikud on olnud."

Jolie lapsendas Maddoxi enne kui ta Pittiga tuttavaks sai. Paaril on kolm bioloogilist last ning veel 2 lapsendatud last.