Sergei viis The Suni teatel vigastuse tõttu Wimbledoni turniirist kõrvale jäänud Anna tagasi kodulinna Moskvasse, et seal korraldatud salajasel tseremoonial abielu sõlmida. Abielu sõlmimise juures viibisid vaid mõlema staari vanemad ja Sergei vend. Paar rentis ruumid kogu päevaks, et mitte tähelepanu äratada.

Anna ja Sergei kihlusid Wimbledonis 1999. aastal, kui Anna sai 18-aastaseks.

Sergei sõbra sõnul ei tahtnud Anna olla teismeline pruut ja seepärast lükati pulmad edasi. Nad abiellusid Wimbledoni turniiri ajal, sest arvasid, et see on avalikkuse vältimiseks hea aeg.

Paari suhe on käinud üle kivide ja kändude sealtpeale, kui Sergei ostis Annale hiiglasliku briljandiga kihlasõrmuse. Möödunud aastal võttis Anna vastu Sergei hokirivaali 29-aastase Pavel Bure rohkem kui 26 miljoni kroonise kihlasõrmuse. Sergei sõitis Detroidist Miamisse ja külvas Anna üles 200 punase roosiga. Lõpuks andis neiu Paveli sõrmuse tagasi.

Kurnikova on arvatavasti kõige tuntum nägu tennisemaailmas, kuigi ta koht maailma tenniseedetabelis on 13. ning ta ei ole kunagi võitnud suuremat elukutseliste turniiri.

Möödunud aastal teenis ta üle 187 miljoni krooni, sellest vaid murdosa tenniseväljakul ning ülejäänu modelli- ja reklaamilepingutest. Tal on muu hulgas lepingud rinnahoidjate tootja Berlei ja kellafirma Omegaga.

Tema ja Sergei varanduse väärtuseks peetakse hinnanguliselt 780 miljonit krooni. Neil on Miami villa, jahid ja mootorpaadid, mõlemad sõidavad Porschega.

Sõprade sõnul tahtis Anna abielu varjata, sest kartis, et see võib jätta ta ilma suurest reklaamirahast.