Laupäeval toimub klubis Hollywood taas pidu üritustesarjast “Sex In Da City”, mille teemaks on Jaapan. Üles astub ka Anna-Liisa Supp.

Klubiürituste sarja “Sex In Da City” eelmistel kordadel tehtud Pussycat Dolls, Halloweeni moeshow, Staaride pesushow, Ines Karu ja Rocki Tantsutüdrukute etteaste ning Liis Lassi erootikashow jäävad siiapoole gloobust. Peo seekordseks teemaks on Jaapan.
Geishad, kes idamaises kultuuris tuntud kui seltsidaamid ja meelelahutajad on jõudnud ka Eesti klubimaastikule. Geishana astuvad üles Haremi tantsurupi liikmed ja Veronika, kes pälvis seksikaima kaanestaari tiitli 2009. “Väga huvitav on, kui Samuraid shows minu armastuse üle võitlevad!” sõnas Veronika.
Anna-Liisa Supi sõnul on idamaine kultuur teda alati paelunud. "Usun, et suudame oma nägemuse Jaapani kultuurist publikule edastada, " lisas Anna-Liisa.
Ürituse üks promootoritest Priidu Null arvas, et kui keegi valgeks värvitud näo ja kimanoga klubi uksele tuleb on ta oodatud kui aukülaline ja pääseb ka VIP tsooni. Samas mainis Club Hollywoodi resident DJ Kermo Hert, kes tol õhtul plaate keerutab, et kuuleb ka mõnda Jaapani hitti, aga üldiselt mängitakse üle maailma ühte ja sama muusikat ööklubides, seega ei maksa muretseda, et tuttavaid lugusid poleks.