Tänane ajakiri Kroonika kirjutab, et Anna-Maria Galojan (27) kohtus öö hakul Edgar Savisaarega (59), istus tolle uhkesse mersusse ja koos sõideti öhe.

"Ma ei ole mitte kunagi Edgar Savisaare autos sõitnud," ütleb Galojan väsinud häälel. Ta lisab, et on meeriga kohtunud küll ja küll, kuid avalikel üritustel.

"See, mis on Kroonikas kirjas, on nii absurdne. Kui ajakirjanik nägi mind Savisaare autosse istumas, siis tänapäeval on igal profil juba ka fotoaparaat ja vaevalt oleks ajakirjanik jätnud kasutamata võimalust teha skandaalne foto," arutleb Galojan. Ta lisab, et loos pole ühtegi fakti.


Esikaanel palja rinnanibuga

Noor naine on ka imestunud, et artikli juures on kasutatud tema aktifotosid, mis olid mõeldud ainult selle väljaande jaoks. Lisaks on ajakirja kaanel pilt, kus on näha politoloogi paljas rinnanibu.

"Üks asi on Kroonika, teine on Playboy. Minu aktifotod on kontekstist välja rebitud," sõnab Galojan.

"Läbi lume sumpas masina manu Anna-Maria, ihult hõngumas Chaneli "Chance" ja istus linnapea kõrvale mersusse. Et minna edasi kahekesi..." seisab Kroonikas.

Kuidas teab artikli teinud ajakirjanik, et Galojan kannab Chaneli parfüümi "Chance"? "Ma olen sellest nende online-intervjuus rääkinud. Kuigi ma ei kannaks seda kunagi nii palju, et terve tänav lõhnaks. See on kõik nii absurdne. Võtan seda kui varast esimese aprillinalja. Siiski ebaõnnestunud nalja, sest hea tava piirid ületatud."

Kas Galojan on mõelnud ka ajakirja kohtusse anda? "Just praegu käivad advokaatidega läbirääkimised. Kindlasti annan selle loo arutlusele Avaliku Sõna Nõukogusse."