kirjutab: täismeigis Anna-Maria askeldas asjalikult peamiselt rõivakauppadega kaupleva leti taga. Kuna kaupluses näis olevat kahtlaselt palju sagimist ja meesterahvaid, keda taolistest poodidest just sageli ei leia, tundus asi kahtlane.

Nii hull asi siiski pole, et Anna-Maria peaks oma garderoobi rahaks vahetama. Poliitkaunitar on pärast edukat alastiposeerimist saanud jala ka filmimaailma ukse vahele!

Kopli rajoonis asuva Paavli tänava kaltukas käisid nimelt filmivõtted, kus peaosa mängib andekas noor näitleja, “Sigade revolutsiooni” peategelane Jass Seljamaa!

Lisaks Galojanile tunneme kõrvaltegelastes ära ka seltskonnafotograafist harrastusnäitleja Meelis Tomsoni. Ja kogu seda väge juhatab kurikuulus kirjanik Toomas Verrev isiklikult!

“Film valmib koostöös Teip Filmsiga. Tegu pole minu esimese filmi, küll aga esimese kunstilise filmiga. Nimeks on “VALLUTAJAD. Riie teeb mehe“,“ selgitab Verrev.

Lühidalt kokkuvõttes on lühifilmi ideeks, kuidas inimesi liiga tihti hinnatakse mitte selle järgi, kes nad on, aga selle järgi, mis neil seljas. Samuti lahatakse rahvaste sõprust, rahvusküsimusi, brändingut, annab Toomas Verrev süžeest kiire ülevaate.