Eile kirjutas Kroonika, et
kui Katrin Siska Lindakivi direktoriks sai, kadunud Lasnamäe kultuurikeskusest Lindakivi sotsiaalprojektina näidatud tasuta filmid, mis mõeldud eakatele.

Katrin Siska süüdistab, et laimuloo tellis Anna-Maria Galojan, kel Siska millegipärast hambusse on jäänud.

"See on rohkem kui absurdsus," kinnitas Publikule Anna-Maria, kes enda sõnul isegi ei tunne Siskat. "See jätab ebastabiilse inimese mulje."

"Mina ei süüdistanud teda milleski. Ma ütlesin vaid, et Linda Ümera ei valeta," sõnas Anna-Maria, et Linda Ümera on sotsiaalkino projekti Lindakivis ammu vedanud ning Galojan on teda selles tasuta abistanud, nii nagu paljud teisedki inimesed.

"Tunnen kaasa Siska ülemustele," rääkis Galojan, et on juba suhelnud Siska ülemustega Keskerakonnast, kes on kogu loost šokeeritud ja vabandasid naise ees.

Loo kommentaariumis räägiti ka sellest, et äkki on kahe naise vahel tekkinud pinged seetõttu, et Galojan soovib tööd kultuurikeskuses endale saada. Selle jutu lükkab naine aga kindlalt tagasi: "Siska näeb kummitusi - keegi ei taha tema kohta ära võtta. Kuigi, kui ta nii käitub, siis ta võib oma töö enda süül kaotada."