„Eks see on nüüd osa lumepallist, mis hakkas pärast "Stiilipäevikut" veerema. Oma naiselikku ja glamuurset poolt ma täielikult maha ei salga, kuid kapis oleks tarvis teha ka ruumi natuke trendikamatele rõivastele," räägib ajakirjanik Anna-Maria Veidemann-Makko Publikule.

Anna-Maria sõnul tasub homsele Edevuse Laadale tulla ka neil, kellele meeldib just klassikaline stiil, sest müüki tulevad naiselikud pintsakud ja kaunid kleidid ning tualetid, mis ideaalsed algavaks pidude hooajaks. Nii mõnelgi esemel on veel hinnasildid küljes.

Riiete krooniks on aga Anna-Maria kaks pulmakleiti, mis neiu aukohale asetab. "Äkki saab keegi õnnelikuks, kes plaanib just vastu talve abielluda. Laulatuskleidi näol on tegemist väga kuningliku kleidiga, mis kaunistab igat pruuti ning seda on Eestis vaid üks, sest toodud on see kleit üle lahe Soomest. Kaasa saab tulevane pruut ka loori ja tiaara ning alusseeliku ja käekoti," räägib Anna-Maria.

Müüki tuleb ka teine pulmakleit, milles Anna-Maria külalisi võõrustas.

"Mina kandsin neid oma elu kõige tähtsamal päeval komplektina, kuid neid on võimalik ka eraldi osta,“ selgitab ajakirjanik.

Anna-Maria kinnitab, et päris kerge südamega ta kleite müüki ei pane, eriti laulatuskleiti.
"See oli minu unistuste kleit. Kuid samas on mul kahju, et ta niimoodi kapis kilekotis teiste asjade vahel seisab.“

Loomulikult võiks Anna-Maria seda kleiti hoida päranduseks oma lastele, kuid kes teab, mis kleidist selleks ajaks järgi on jäänud, kui kunagi aeg seal maal. 

„Mina näiteks poleks parimagi tahtmise juures oma ema pulmakleiti mahtunud, sest mu ema oli abielludes minust palju kõhnem. Ja ka stiil oli 1980. aastal hoopis teine kui nüüd. Nii et kui mul peaks olema kunagi tütar, siis arvan, et ka tema sooviks ennekõike endale päris oma enda pulmakleiti, mis tema soovidele ja unistustele vastaks.“

Laulatuskleit maksis uuena koos aksessuaaridega 10 000 krooni.

„Arvestades praegust rasket aega ning soovi inimestele rõõmu valmistada, kavatsen selle müüa pea poole odavamalt. 6000 krooni nii piduliku kleidi eest on õiglane hind. Tingimisruum on ka olemas.“

Teised rõivad kavatseb Anna-Maria aga lausa võileivaraha eest müüki paisata. „Eesmärk on ikka kappi ruumi tekitada ja pakkuda teistele võimalust saada kvaliteetseid ja ilusaid asju soodsa hinnaga.“

EDEVUSE LAAT:

Baltika Kvartalis, Veerenni 24

21. november

kell 10:00 – 17:00

22. november

11:00 – 16:00

Parkimine Baltika Kvartali sisehoovi parklas,parkimiskellaga esimene tund tasuta.