Näitlejanna on mitmeid kordi otsustanud sarjast lahkuda, kuid paraku on Mare tegelaskuju 22 aasta jooksul inimeste mällu salvestanud ning sellest pääseda on raske. "Ma ei pääse sellest iialgi. See on ühelt poolt väga traagiline ja teiselt poolt ka. Minu jaoks on see muutunud juba hävitavaks...päriselt," tunnistab Veesaare, kelle sõnul tuletatakse talle koguaeg meelde, et ta on Mare.

"Ja siis ma mõtlen, et jälle see taak, mida ma vean endaga kaasas koguaeg. See on juba mu hävitanud. See on mu tapnud! Sellesse ma olen surnud," räägib Anne temast tekkinud kuvandist.

Kui sari aastal 1993 alustas, oli Anne tänulik ja ei osanud tulevikku ette näha: "Me alustasime sügisel ja pidime seda tegema kuni kevadeni, aga sellest kevadest on saanud juba 22 kevadet. Mul on nüüd see pitser peal igaveseks. Isegi kui ma ei tee enam mitte ühtegi seeriat, ikkagi on Õnne Mare. Muidugi alguses oli see eriti meelitav, aga nüüd on ta muutunud niisuguseks, et ma olen ettevaatlik, kuhu ma lähen. Ma ei lähe kunagi Õllesummerile või suurtele festivalidele, kus on hästi palju inimesi koos, sest siis nad on ülemeelikud ka ja tulevad minuga Marest rääkima. Ma lihtsalt ei lähe sinna."

Anne teab, et ta suhtumine võib teiste inimeste jaoks šokeeriv olla, kuid tema jaoks on sarjaga kaasnevaid toredaid hetki liiga vähe: "See on kõik tore, aga mul on suuremad ambitsioonid, kui olla mingi vana seriaali näitleja."