Julia Robertsil on oma saar Bahama saareriigis. Ka Lenny Kravitzile kuulub seal üks imeline saar, kus ta käib rannamõnusid nautimas. Leonardo DiCaprio ostis 2005. aastal Belize ranniku lähedale paradiisisaare, millele ta järgmisel aastal lubab turistid puhkama. Mitmed teisedki Hollywoodi tähed on osa oma teenistusest investeerinud saartesse või kaunitesse randadesse. Millised rannad on aga jätnud kustumatu mulje Eesti staaridele?

Diiva Anne Veski (61):

„Kui veel Merirahu oli ümber ehitamata ja mul koer oli, käisin ikka seal rannas jalutamas ja ujumas. Puhkusel käies, näiteks Küprosel, meeldib mulle väga soe vesi, eriti tore on seal sügisel.

Vaatamata sellele, et olen elus näinud palju eksootilisi randu, on mulle kustumatu jälje jätnud ikkagi mu lapsepõlve ujumiskoht Raplas. Veetsime seal lastena kogu suve. See on ka see koht, kus ma ujumise selgeks sain. Ma ei tea, kui paljud lugejad veel mäletavad, aga varem armastasid lapsed autosisekummidega vee peal liuelda. Nii ka meie, lasime mööda jõge ringi. Mäletan, kuidas tahtsin hirmsasti seliliujumise ära õppida. Sõbranna hoidis mind vee peal. Tükk aega. Ühel hetkel ütlesin: „Võid käed lahti lasta!" Tema naeris ja ütles: „Juba ammu lasksin!“ Ma ei unusta kunagi seda hetke.

Mingil hetkel keegi tohutu tark arvas, et jõge tuleb laiendada ja puhastada, kuid tulemuseks oli, et igal pool oli vaid mudane põhi. Õnneks meie, lapsed, teadsime, kus veel liivane põhi on!“

Teiste Eesti kuulsuste lemmikrandadest loe värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid