Suvetuurile Anne sel aastal ei läinud. "Tahan puhata ja siis on järgmisel aastal huvitavam tuuritama minna," ütleb Anne ajakirjale Naised.

Selle võrra rohkem saavatki ta nautida suvekuuma. 12. juunil, kui Bennol oli sünnipäev, olid Anne ja Benno Türgis pulma-aastapäeva tähistamas. "Järgmisel aastal saab meil kolmkümmend, aga ka see aasta väärib tähistamist," kiitleb Anne mõnuledes. "Läksime sinna ja lodistasime. Kuidas te saate öelda, et pole käinud?" imestab ta, kui kuuleb, et vestluspartner polegi kunagi Türgis käinud. "Soe meri, uued hotellid, hea teenindamine. Oleme seal juba teab kui palju kordi käinud. Mina ei viitsi kaugele lennata. Minu lennureis ei tohi üle 4–5 tunni kesta. Ekskursioonid mind ei huvita. Minu jaoks on oluline meri, päike, tuul. Seda ma sealt saan. Lugesime, ujusime ja päevitasime," teatab Anne ja soovitab kõigil Türgis ära käia, kui siin ilmad halvemaks peaksid minema.

Praegune Eesti ilm on lauljatari meelest ideaalne. "Kõik ähivad ja puhivad, minu jaoks on see ideaalne. Pistad oma nina aias välja ja päevitad. Kui on palav, lähen duši alla või mere äärde. Tütrel on Laulasmaal suvekodu ja eriti meeldib meile seal mere ääres suplemas käia. Pirital mind küll kunagi ei näe," lisab Anne ja soovib, et seda Türgimaa palavust kodumaal veel pikaks ajaks jätkuks.