Armastatud lauljatar Anne Veski (58) saab kena ja lugupidava kohtlemise osaliseks mujalgi kui Eestis ja Venemaal. Hiljuti saadeti Annele ja tema abikaasale Benno Beltšikovile (67) Jurmala hotelli vastu hiigelpikk limusiin, et sõidutada nad sealt kiviviske kaugusele kontserdipaika, vabaõhusaali «Dzintare». Kuna Jurmala kuurortlinna kitsastel tänavatel tekkis limusiinil manööverdamisega pisut probleeme, tuli esinemispaika jõudmiseks Jurmala linnale ring peale teha...

Anne Veski oli Jurmalas rahvusvahelisel kunstifoorumil Eurojurmala 2014 ühtaegu nii muusaks, patrooniks, aukülaliseks kui ka žürii liikmeks – ta juhatas oma esinemisega sisse ka foorumi lõppkontserdi. Foorumil osalesid 7–25aastased noored Eestist, Lätist, Leedust, Valgevenest, Itaaliast, Argentinast ja mujaltki – võistlesid nii lauljad, tantsurühmad kui ka muusikud.
Festival oli Anne Veski sõnul meeleolukas, sest andekaid lapsi ja noori jagus küllaga, ainult ilm oli külm... Aga autod, mis Annele tavaliselt järele saadetakse, on olnud ikka lühemad! «Nii pikk limusiin saadeti viimati vastu kuskil viis aastat tagasi Venemaal Samaras, kus oli ka vanalinn nii kitsas, et tuli samuti ümber linna sõita,» meenutab Anne muhelusega suunurgas.