"Ma ei ole mitte kunagi üksi elanud. Ma kujutan ette, et kõige õudsem asi võib olla see, kui tuled suure rahvamassi seest tühja nelja seina vahele, kus keegi sind ei oota. Kõik on sulle plaksutanud ja sind armastanud. Ma parem lähen koju ja teen pisikese kakluse ja elu läheb kabedasti edasi," muigab ta, kuid lisab, et on õppinud oma mõtteid impulsiivsele partnerile selgeks tegema ka ilma tülita.

"Ma olen samasugune naine nagu kõik, ma tahan arutada, aga mehed ei viitsi kuulata. Nendel on kas teeme või ei tee. Aga no eks ta kuulab mind kannatlikult ära, muudmoodi ei saa, ta teab, et ma muidu tulen ja hakkan jälle otsast peale," kirjeldab ta. "Lihtne on minna uksest välja ja leida uus, aga lõpuks pead ikka tühja käru juurde tagasi tulema," põhjendab ta seda, miks tasub kellegi kõrvale kannatlikult püsima jääda.

Lauljatar tegi oma abikaasale juba nende suhte alguses selgeks, et koduperenaist temast ei saa ja nii mindigi koos Venemaa avarusi vallutama. "Ma olen õnnelik, et Benno mind ja mu tööd talub, sest ega paljud mehed seda ei suuda välja kannatada, et naisele koguaeg õlale patsutakse ja et ta koguaeg kusagile sõidab. Ma ei tea, mida tähendab koguaeg kodus olla."

Anne on täiesti veendunud, et tervisliku suhte alus on lisaks avameelsusele aga ka see, et kõike ei pea teisele näkku paiskama. "Tuleb selgeks rääkida, aga ei tohi üksteist solvata. Uksi meil ei paugutata ja nädalakaupa vaikimine ei tule kõne allagi. Üle piiri ei tohi minna. Vigu me teeme kõik, aga ei tohi haiget teha. Ära kunagi kiusa seda, kes sulle kõige tähtsam, vajalikum ja armsam on, kes on sinu elu tugi!" lõpetab ta targa mõttega.