Jaanilaupäeval toimub Star FMis ja Raadio 2s traditsiooniline mitu tundi kestev \"Jaanijooks\", milles osaleb ka Annely Adermann.

Jaanijooks tähendab seda, et üle Eestimaa on end ära peitnud tuntud inimesed, keda kuulaja otsida saaks.
Igal aastal on põnevad olnud TV3 suhtekorraldaja ja ilmateadustaja Annely Adermanni otsingud. “Annely ümber koguneb justkui nõiaväel väga värvikas seltskond,” ütleb Allan Roosileht telelehele Nädal.
Piirkonna vihjeks, kus Annely olla võib, ütleb naine vaid, et katsub olla kodustele lähemal. “Tavaliselt siis kisub Tallinnast Pärnumaa poole, kus õhtu algab vanemate koduaia õunapuu all väikese lõkke kõrval ja lõpeb juba päris uhke tule juures ehk suurema osa sugulaste kohtumispaigas kas Kilingi-Nõmmel või Tihemetsas,” räägib Annely.
Siiski loodab naine, et leiab mõne põõsataguse, kust teda nii kergelt üles ei leita. “Seni olen varjunud näiteks Pärnu raudteejaama lähedale võssa, Tori vallamaja ligidusse, Kilingi-Nõmme linnapiirile seene alla. Ühesõnaga – neist paigust ei tasuks enam otsida,” naerab Annely alias Jaanika, nagu saatejuhid naissoost peidetavaid kutsuvad.