Tuntud jalgpallifunktsionääri, Eesti Jalgpalli Liidu presidendi Aivar Pohlaku tütar ja The Suni klahvkamehe Tomi Rahula (36) kihlatu Anni Pohlak (26) juba oskab häid mehi valida – näiteks tuleb välja, et tunnustatud Malta tipp-poliitik Ian Borg (27), kes alles eelmisel nädalal hoolimata oma noorest east Malta parlamenti valiti, on Anni ekskallim!

Ian ja Anni kohtusid Malta Ülikoolis 2005. aastal, kui neiu kolm aastat rahvusvahelisi suhteid õppis. Ian lõpetas oma juuraõpingud alles mullu detsembris. Tomi on õnneseen! Iani ja Anni suhe katkeski suuresti seetõttu, et pärast õpingute lõppu kolis Anni tagasi kodumaale. «Me oleme Ianiga teineteise tegemistega kursis ja ma soovin talle vaid kõike paremat,» sõnab Anni. «Loomulikult õnnitlesin teda parlamenti valituks saamise puhul, samamoodi nagu tema soovis mulle õnne minu ja Tomi kihlumise uudise peale!»
Facebooki vahendusel elasid Ianile, kellel on seal ka oma fännikülg (pildil), kaasa ka teised Anni sõbrad, kes noormeest tunnevad. Anni oma edukat eksi taga ei nuta, vaid leiab, et ammu oli aeg oma eluga edasi liikuda. Praegu on Anni keskendunud pulmade korraldamisele, mis peetakse juba juunis – kõikide eelduste kohaselt väärikas Pühavaimu kirikus, sest just seal käivad Tomi ja Anni parasjagu leerikoolis!