Seekord leiab Saagim, et lapsi kasvatavad Soome naised on võrreldes Eesti naistega koledad ja hoolitsevad enda eest vähe, vahendab Iltalehti.

Kiire elutempoga Saagimi 13-aastase poja eest hoolitseb peaasjalikult tema ema, et bravuuritaril oleks rohkem aega tööd teha ja reisida - ning ka enda eest hoolitseda. "Näen hea välja, sest ma ei pühendu sajaprotsendiliselt lapsele," sõnas ta.

Ka on ema hoolitsetud välimus Saagimi meelest igati lapse huvides: "Kui iseendasse panustada, olla ilus ja hoolitsetud ning omada karjääri, siis on laps igal juhul õnnelikum kui emaga, kes on kodus passides elust maha jäänud."

Eestlased on soomlastest enesekesksemad, arvab ta. "Lapsed ei ole eestlaste jaoks püha lehm. Kogu elu ei saa pühenduda ainult ühele asjale, elu peab ikka nautima ka," lisas ta.

Saagim on aastate jooksul korduvalt Soome naiste aadressil sõna võtnud. Esimest korda aastal 2005, kui ta Soome naisi vähese seksiisu pärast hurjutas. Nädal tagasi avaldas Saagim arvamust, et Soome naised näevad kogu aeg välja nagu rasedad. Seekordsed repliigig tulid Saagimi Radio City'le antud intervjuust, kui bravuuritarilt küsiti, kas tema meelest on soomlased perekesksemad kui eestlased.