"Läksin saatesse, millest maaliti imeilus pilt. Mind kutsutakse üsna sageli mõnda Soome tõsielusaatesse, aga ütlen pea alati ära, sest ma ei viitsi elu ja surma peale võidelda. Kõik olidki esialgu armsad inimesed, kujutasin juba ette, kuidas me seal mitu nädalat tšillime," meenutas Saagim saates "Kaks kanget live".

Kuid esimese ülesande käigus sai eestlanna juba teise võistleja jalaga vastu vahtimist. "Suure heinakuhja seest tuli otsida sinna peidetud võti. Hüppasime kõik sinna heinakuhja, kõik oli lõbus ja äkki käis mulle pauk jalaga kümnesse. Nägin üht valget tossu ja siis oli mul blackout. Silmist purskas vett, tuigerdasin sealt minema, kukkusin põlvili ja mõtlesin, et mis siis nüüd juhtus.“

Probleem tekkis ka rassismiga. "Tundsin Soomes tõsielusaates esimest korda elus nii teravat rassismi, meil oli seltskonnas ka mustanahaline," selgitas Saagim, kes tundis kerget viha ka eestlaste suhtes. "Et meie oleme siin soomlased ja hoiame omaette kampa, aga sina oled sealt kuskilt Virost," lisas ta.