«Saagim irvitas, näitas mulle keelt ja kihutas minema,» kirjeldab MAREK JAKOBSON tema autot ramminud tuntud seltskonnadaami ANU SAAGIMi käitumist. Saagim nimetab Jakobsoni haigeks inimeseks.

Üle-eelmine laupäev jääb Marekile (32) meelde kui päev, mil ta kohtas esmakordselt Anu Saagimit (42). Naist, keda ta seltskonnaajakirjandusest loetu põhjal pisut pööraseks pidas. Tuleb välja, et põhjusega.

Marek sõitis oma hõbehalli Ford Focusega Mustakivi tänaval. Jõudnud Peterburi maanteeni, sooritas ta vasakpöörde. Nagu välk selgest taevast ilmus Fordi vasakule küljele võimas Nissan Patrol, mille roolis troonis, nagu peatselt selgus, Anu Saagim.

«Sain natuke kõrvale tõmmata, aga avariid vältida ei õnnestunud. Džiip sõitis mulle sisse, täpselt sinna, kus on tavaliselt lapse koht,» sõnab Marek. «Ta sai vasakule küljele tulla ainult üle äärekivide ehk siis liiklust rikkudes.»

Põgenes sündmuspaigalt

Marek pidas auto kinni ja tuli välja, et õnnetuse põhjustanud juhiga asi rahulikult ära klaarida. Mees oli veidi üllatunud, kui nägi maasturi roolis Saagimit.

Loe edasi 19. mai Kroonikast