„Kui ma naiste poole vaatan, siis näiteks kleite, mida pildistada, on terve rida!“ räägib mees ning kiidab meie maa inimeste riideid väga, sest need eristuvad ja neil on hing sees. Ometi pole Eesti disain Ardo meelest maailmaga võrreldes eriti julge, sest siinsed inimesed pole kuigi avatud. „Kui pakud Eesti inimesele selga väga julge kollektsiooni, siis hiljem on nii, et kannad seda hoopis ise!“ muigab ta.

„Kui tahad vältida olukorda, kus peol on veel kaks sellises riietuses inimest, siis tuleb lasta endale õmmelda riided,“ annab Ardo hüva nõu, kuidas vältida kõigile naistele tuttavat piinlikku olukorda. Oma (eks)naise pulmakleidi lasi Ardo õmmelda moekunstnik Oksana Tanditil ja ta leiab, et väga oluline on, et kleit oleks isikupärane.

„Kui inimesel on ilusad pikad jalad, ei tohiks neid maani kleidi alla peita!“ julgustab fotograaf ka lühikesi kleite kandma. „Ostetud kleidi puhul ei saa kunagi tunnet, et oled näinud kleidi sündi!“ teab ta rääkida ning leiab, et nähes sellist protsessi kõrvalt, muudab see ka pulmapäeva palju erilisemaks.