Telesaates "Hommik Anuga" tunnistas Indrek Ojari, et kuigi oodatud tükkidega praegu lavale astuma ei pea, siis muretsemiseks ka põhjust ei ole. "Me ootame lihtsalt paremaid aegu, et saaks uuesti tööle asuda. Neid inimesi, kellel olukord tegelikult palju raskem, on kindlasti rohkem ja meie ikkagi töötame Linnateatris. Raskem on olukord kindlasti vabakutselistel."

Temaga nõustus ka 2 meetrit kaugemal seisev Argo Aadli. "Meil ei ole üldse raske praegu. Me küpseme edasi."

Ojari selgitas, et on vaba aega sisutanud nii puhkamise kui ka veidi asjalikemate tegemistega. "Minul kaks päeva oli kodus sellist olesklemist ja siis tulid pahtlilabidas ja mingisugune potsik kuskilt köögi sealt alt välja ja... Tegelikult tööd ja nokitsemist on palju, sellist ettevalmistavat tööd saab teha ka eelseisvateks etendusteks."

Ka Aadli tunnistab, et on vabal ajal lihvinud oma veidi teise valdkonna oskusi. "Siin paari päeva eest sai üsna mitu paani tapeeti seina pandud, alla ta ei ole veel kukkunud, püsib esialgu. Ma arvan, et kodu pole ammu nii puhas ja korras ja ilma tolmuta olnud. Mustapesukast on tühi. Kogu aeg on regulaarselt soe lõuna laual. Regulaarsed jalutuskäigud. Juba ammu oli ka selline võlg enda ees, et mul on Tolstoi "Anna Karenina" läbi lugemata, ka mahukas romaan ja õhtud on sisustatud," kirjeldab Aadli ning selgitab, et on mõtetes ja hoiab pöialt hoopis neile, kellel praegu sugugi nii rahulik ei ole.