39-aastase Syed Bukhari plaan seisnes selles, et ta kehastus e-maili vahendusel oma abikaasaks ja andis kindlustusfirmale teada, et suri Pakistanis infarkti. Seejärel teeskles ta ka telefoni teel, et on värskelt lesestunud abikaasa, võltsis oma isikut tõendavaid dokumente, muuhulgas ka surmatunnistust, testamenti ning kalmisturegistrit.

Paraku polnud Bukhar oma tegevuskava, ütlusi ning dokumente piisavalt vettpidavaks timminud ning kahtlane plaan sai kindlustusfirma ekspertidele peatselt selgeks. Piisas vaid paarist kõnest Pakistani ametivõimudele ning kõnealusele kalmistule, kui sai selgeks, et kliendile raha välja maksmise asemel on vaja kutsuda hoopis politsei. Seejärel vihastas mees aga hoopis oma naise peale, süüdistas teda ettevõtmise luhtumises, eitas igasugust petturlust ja ajas lõpuks kõik naise kaela, üritades jätta muljet, otsekui oleks see olnud naise idee.

Juurdlust juhtinud detektiiv seersant Mike Monkton sõnas Mirrorile, et Bukhari juhtum on tõepoolest eriskummaline. "Ta mitte ainult ei üritanud lavastada omaenda surma ja varastada sadu tuhandeid oma kindlustusfirmalt, vaid oli piisavalt jultunud, et teeselda enda elukaaslast ning plaani luhtumisel kõik teise kaela ajada. Oleks Bukharil see läbi läinud, oleks ta teeninud 999 999 £ puhast kasumit. Tänu kindlustusfirma asjatundlikele spetsialistidele õnnestus sellele kurjale plaanile jälile jõuda ning ta vastutusele võtta."

Bukhari tunnistaski lõpuks end Londoni kohtus süüdi ja kannab nüüd 7 aasta ja 11 kuu pikkust vanglakaristust.