"Meie 23 aastat abielu sisaldas armastust, mis meid kandis ja toitis. Erinevatel eluetappidel oli ta erinevates värvides ja toonides. Ja kui hakkasime hallinema, siis selle armastuse värv muutus veel leegitsevamaks, ilusamaks ja sügavamaks kui oli esimeses uvertüüris," kirjeldas Ariel.

"Eri ise oli väga ilus mees. Võib-olla saaks neist naistest kokku terve sõjaväe, kes temasse kõik armusid. Alati oli tal üks lause: su silmad kannavad mind läbi kontinentide, su nimi elab mu südames, ma reisin koos sinuga, mõtlen su peale iga päev ja see annab mulle seda kõige suuremat elusoola, et sina oled see!" õhkas lesk, lisades juurde, et Eri ei korrutanud talle sugugi igapäevaselt, et armastab teda, vaid kõike oli parasjagu. "Me armastasime ilma sõnadeta, pilkude, emotsioonidega. Armastus on tervik, ka vihapursked ja skandaalid on armastus."

Ariel tõdes, et tema ja Eri armastus oli terviklik ja isegi praegu armastab ta meest läbi muusika. "Kui raadiost tuleb Frank Sinatra, Tony Bennett... Ta armastas sellist muusikat, seal on sõnad, väljendus, fraseering," rääkis ta, toonitades, et nende suhtes armukadedust polnud, olgugi et Eri esimene armastus oli töö. Lein pole Arieli jaoks siiani möödunud. "Kui öeldakse, et aeg parandab, siis minul ei paranda. Mida aeg edasi, seda rohkem ma leinan. Ta puudub rohkem. Ma igatsen teda väga," rääkis ta.