Eri Klasiga hüvastijätmiseks oli Arielil aega kuu, mil abikaasa halva tervisega haiglas viibis. "Ta ütles mulle haiglas, et ta enam ei suuda, ta enam ei soovi ja see oli murdehetk, kus ma hakkasin nutma," sõnas Ariel Karmel Killandile antud intervjuus. "Ma ütlesin, et kui see on sinu soov ja see on sinu tahtmine, siis ma austan seda. See oli läbi pisarate ja läbi valu," tunnistas naine.

Ariel ütles, et selleteemaline vestlus oli lühikene, aga valusalt meeldejääv: "Sel hetkel ma ei aktsepteerinud, et see on tõeline tõelisus. Äraminek on alati šokk ja mul oli viimaseni see lootus, et me tuleme siit koju."

Arieli jaoks oli nendevaheline armastus justkui film, mis jäi pooleli. "Meil oli väga soe suhe. Eri ütles mulle viimasel ajal, et kas sinuga oleks võimalik uuesti abielluda," naeris Ariel.

Nõu küsib Ariel Eri käest ka praegu, kolm kuud pärast maestro surma. "Kõik see aeg on koondunud sellele, et teda ei ole füüsiliselt minu kõrval, aga ta on minu sees. Ma vestlen temaga ja mulle tundub, et ta on minu läheduses," kirjeldas ta.

Nüüd püüab naine jätkata Eri traditsioone: "Kõige tähtsam on jätkata leinas ja edaspidi neid soove, mida Eri oleks soovinud. Ma tundsin tema elufilosoofiat, tahtmisi, maitset ja eetikat."