Iga kord, kui Ariel Winter punasele vaibale astus, teadis ta, mis teda ees ootab: pilgud, sosinad, kuulujutud. Kuid tal polnud pääsu, sest ta on näitleja, mis sest, et alles 17aastane.

Ariel teeskles, et ei märka inimeste uudishimulikke pilke. Nüüd on tema kannatused lõppenud – «Moodsa perekonna» lapsstaar lasi oma ülisuured rinnad väiksemaks lõigata. Ariel rääkis hiljaaegu ajakirjale Glamour, kuidas tema suured rinnad ta elu peaaegu ära rikkusid.
«See juhtus täiesti üleöö,» räägib Ariel, kelle rinnad lõigati 32F suurusest 34D suurusesse. «Mäletan, et olin õe pulmas ja täiesti lame ja ma mõtlesin: «Kui mulle vaid kasvaksid rinnad!» Ja üleöö nad kasvasidki. Kuid paraku jätkasid nad kasvamist, ja see ei paistnud lõppevat.»
Arieli rinnad kasvasid otse televaatajate silme all – ta oli kogu aeg «Moodsa perekonna» võtetel. «Olin 15aastane ja mul olid F-suurusjärgu rinnad. Kuidas seda üle elada?»

Valu ja vaev
Üle elama ta selle aga pidi. Sobivate riiete ja rinnahoidjate leidmine oli keeruline ja emotsionaalselt väsitav, kuid see polnud midagi võrreldes füüsilise valuga, mida ta päevad läbi töötades tundis. «Nii valus oli, et ma ei suutnud enam,» räägib ta, lisades, et lopsakus on tema perekonna «viga». «Mõned mu täditütred on oma rindu vähendada lasknud. Keegi polnud šokeeritud, kui ütlesin, et nüüd on minu kord.»
Loomulikult oli Arieli rinnapartii pidevalt ka meedial hambus. «See oli tõeliselt ebamugav, sest naistena selles äris oleme me täielikult üle seksualiseeritud, meid koheldakse kui objekte. Kõik pealkirjad ajakirjanduses rääkisid minu rindadest. «Ariel Winteri hull dekoltee» või «Ariel Winter näitab suuri rindu». Inimesed nägid minus ainult seda, mitte minu tööd «Moodsas perekonnas».»
Pöördepunkt saabus, kui Ariel läks endale trikood ostma ja avastas, et ta ei mahu ühessegi neist. «Mul oli tõeliselt halb tunne. Ma ei olnud õnnelik.»

Vabanemine
Ariel võttis operatsioonile mineku otsuse vastu tänavu juunis ja täiesti iseseisvalt, rääkides sellest vaid mõnele sugulasele ja perekonnaliikmele.
«Ma ei rääkinud sellest kellelegi, sest see oleks sünnitanud trobikonna uusi pealkirju. Minu loost on ka midagi kasulikku kõrva taha panna. Ma tegin seda oma elu ja tervise parandamise nimel ja arvan, et sellest on abi paljudele noortele tüdrukutele. Ma olen praegu endaga rohkem rahul kui kunagi varem. Olen nii elevil, et saan kleite selga proovida! Ma võin kanda ükskõik milliseid kleite. Ma ei pea enam valima kõige liibuvamat kleiti. Valin midagi muud ja tunnen end ikka hästi. Mul on hea meel, et olen lõpuks ometi enesekindel, mitte ei teeskle seda.»
D-suurusjärgu rinnapartiid soovitasid Arielile arstid. «Nad ütlesid, et suuremaks kui D ei tohiks ma jääda, ja ma olin täiesti nõus,» räägib Ariel. «Sest ma olen alati lopsakas tüdruk olnud. Ma naudin seda. Aga ma ei taha enam olla ebaproportsionaalne.»

Uued tuuled
Operatsioonist saadik on Arieli elus kõik muutunud. «Inimesed vaatavad mulle silma!» rõõmustab ta. «Mu meestuttavad vaatavad mulle silma. Inimesed ei sosista enam mu selja taga: «Kas need on ehtsad? Kas need on võltsid?» Ma olen seda nii palju kuulnud. Minult küsiti isegi 14aastaselt, kas mul on võltsrinnad.»
Operatsioon oli komplikatsioonivaba ja ka taastumine läks kiiresti. «Ma jooksin viiendal päeval juba ringi. See oli tohutu kergendus! Nädal hiljem ostsin ma uusi riideid ja nutsin õnnest. Tunnen end kergemana ja olen elevil. Ma oleks nagu uus inimene! Mulle tundub, et nüüd olen ma selline, nagu ma peaksin olema.»

Tänavu juunis lasi teismeline näitlejatar rinnad 34D suurusesse lõigata.