Lisaks Tallinna vanalinnale ja Monacole on Robertol korter ka Pariisi kesklinnas. "Seal on mõnus veeta nädalalõppe ajal, kui on liiga vara St. Moritzis suusatamiseks või liiga hilja Sardiinias mere nautimiseks."

Nii Šveitsi Alpides kui Sardiinias on Robertol villad, nagu ka Prantsusmaal St. Tropez's, kus ta veedab suure osa suvest. "Kunagi oli mul ka maja Pärnus, mille renoveerisin, aga kuna olin seal vaid ühe nädalavahetuse, siis müüsin maha. Aga Pärnu on kahtlemata kaunis kuurortlinn."

St. Tropez on tuntud oma kireva seltskonnaelu poolest. "Ka Eestis korraldatakse väga kõrgetasemelisi üritusi lahedates kohtades, näiteks tööstushoonetes," on Roberto Eesti peokultuuriga rahul.

Roberto jaoks on pidu hea siis, kui kutsututel on tegevust ega hakka igav. Ta eelistab olenguid, millel on oma kindel temaatika ja rohkelt esinejaid. Roberto peamiseks abiliseks nii Eesti kui ka Prantsusmaa ürituste korraldamisel on Maret Soom - temale jagub mehel vaid kiidusõnu.

Erinevatel seltskonnaüritustel on Robertoga jäänud samale fotole paljud kaunid Eesti naised.

"Mulle meeldivad naised, kelles on nii andeid kui ambitsiooni. Eestis on äriringkondades rohkem naisi kui Lõuna-Euroopas ja mulle avaldab tugevalt muljet, kuidas nad suudavad edukalt ühendada laste kasvatamise ja pereelu ning oma professionaalse karjääri. See arendab nende isiksust ja suurendab enesekindlust – mulle on see väga atraktiivne," märgib Roberto.

Oma sõprade ambitsioonide edendamisse panustab Roberto meeleldi, pakkudes neile võimalusi enesearenduseks. Ärimees tunnistab, et aegade jooksul on tema elustiililt rahulikumaks muutunud ning ka abielu ja pere loomine ei pruugi enam olla kauge tulevik.