Sheltoni karjäär sai alguse hoopis näitlejana, kui ta 2008. aastal astus üles filmis "Nights and Weekends", vahendab Fox News. Teda on nähtud ka mitmetes tuntud telesarjadest ja tema juhitud on olnud filmid "Humpday", "Sword of Trust", "Your Sister's Sister" ja paljud teised.

Sheltoni kauaaegne sõber Marc Maron selgitas, CNNile, et naine oli juba nädalaid väga haige olnud. Ootamatul kombel kaotas ta reedel teadvuse ja enam tagasi ei tulnudki. "Oli varem diagnoosimata jäänud verehaigus. Arstid ei oleks saanud teda päästa. Nad proovisid. Tugevalt," selgitas Maron. Testid näitavad, et koroonal polnud Sheltoni halva tervisega mingit pistmist.

Lynnil ja abikaasal Kevin Sealil on ka poeg Milo Seal.

Sheltonile on järelhüüdeid pühendanud ka mitmeid näitlejad. "Ma olen täiesti löödud Sheltoni eilsest surmast. Olen täiesti šokeeritud, et see elav, andeks ja hingestatud filmitegija ei ole enam meiega," tõdes Reese Witherspoon.

"Me kaotasime oma kalli sõbrad Lynn Sheltoni. Me tegime koos nii palju asju. Soovin, et oleks teinud rohkem. Ta piiritu loominguline energia ja nakkav innukus olid ainulaadsed. Ta tegi mind paremaks," õhkas Mark Duplass.

"Lynn Shelton armastas näitlejaid ja me armastasime teda vastu. Ta oli unelm võtteplatsil. Ta armas, päikeseline energia oli nakkav," meenutas Mindy Kaling.