Lisaks haiglatele on meditsiinitarvikuid omale varunud ka mitmed telesaated, mille tegevus toimub kas haiglas või näiteks tuletõrjedepoos, vahendab Mirror. Kuna aga praeguses olukorras on esmatähtis lasta päris arstidel töötada, siis on mitmed draamasarjade meeskonnad otsustanud oma varud hoopis haiglatele anda.

Nii "Grey anatoomia", "Depoo 19" kui ka "Resident" meeskonnad teatasid, et on oma tarvikute varud haiglatele kasutamiseks andnud.

"Grey anatoomia" ja "Depoo 19" produtsent Krista Vernoff avalikustas hiljutises intervjuus, et tänu tuletõrjedepoost rääkivale draamasarjale on nende kätte kogunenud omajagu tarvikuid, mis praegu ka päriselt hädavajalikud võivad olla. Seetõttu oli meeskonnal võimalik kohalikule tuletõrjedepoole toetuseks anda 300 N95 näomaski. "Nad olid tohutult tänulikud. "Grey anatoomias" on meil varu kinnastest ja operatsioonikitlitest, mille samuti ära anname."

Telesaate "Resident" meeskond viis kastidesse kogutud varustuse Atlantas asuvasse Grady haiglasse. Sellest jagas armsat pilti seal arstina töötav Karen Law. Arst kirjutas postituse juures, et kuigi ta oli just residentidele südamele pannud, et maagilisi lahendusi ei ole olemas, siis ta eksis. "Ometi see maagiline laadung ikkagi saabus."