Paarike kohtus esimest korda aastal 2005 Shea staadionil, kus omavahel astusid võistlustulle pesapallitiimid New York Mets ja Rodrigueze New York Yankees. Nad kohtusid staadionil, Jennifer Lopez koos oma toonase abikaasa Marc Anthonyga, kes kusjuures kandis tol hetkel veel Rodrigueze vastasmeeskonna vormiriietust. Kolmekesi jäid nad ka väljakul riiklikku hümni laulmas pildile.

"Me surusime kätt umbes kolmeks sekundiks ja ma tundsin kummalist elektrit sel ajal," meenutab Lopez esmakordset kohtumist Rodriguezega, kes oli tol ajal abielus Cynthia Scurtisega. "Kolm kuni viis sekundit vaatad kellelegi otse silma ja juba ongi ta su mõtetes kinni."

Kuid Rodrigueze lummus Jenniferist ulatub isegi kaugemale minevikku - pesapallur nimetas Jenniferi oma unistuste kohtinguks 1998. aatsal tehtud intervjuus. Sellegipoolest ei arenenud suhet paarikese vahel enne kui alles üle 10 aasta esimesest kohtumisest hiljem. See kõik algas aastal 2017 kui Jennifer Lopez alustas vestlust Rodriguezega Beverly Hillsi hotellis. See vestlus viis paari aga juba kohtinguni paar õhtut hiljem.

Lopez on rääkinud, et Rodriguez ei olnud alguses kohtingute alal just meister, sukeldudes tihti pikkadesse ja käänulistesse monoloogidesse, potsatades vestlusesse tihti suuri ja tähtsaid nimesid. "Ma mõistsin hiljem, et ta oli lihtsalt veidi närvis, öeldes kõiki neid asju, mida sa ei tohiks esimesel kohtingul öelda," ütleb Lopez.

Kui Rodriguez tõusis püsti, et minna vetsu, saatis ta oma kaasale sealt sõnumi: "SA NÄED PAGANA SEKSIKAS VÄLJA."

"Tegelikult oli see hea trikk, sest see oli väga ootamatu ja super meelitav," ütleb Lopez. "Ma ei olnud eriti seksikalt riides." Sellest esimesest kohtingust saati on paarike omavahel kokku kasvanud ja õppinud üksteise erinevusi hindama.

"Ta oskab suurte massidega suhelda viisil, millega mina kunagi hakkama ei saaks," ütleb Rodriguez. "Tal on massiivne platvorm, kes teda kuulab, üle 200 miljoni sotsiaalmeedias ja 75 protsenti nendest milleeniumi põlvkonnast. Ta lihtsalt näeb seda. Ta aitab mind alati hädast välja, kui mul on vaja midagi väljendada. Ta on lihtsalt sõnasepp."

"Ma olen olnud avaliku silma all, ma olen meedias navigeerinud vkindlal teel, ma olen loominguline ja kunstihingega ja mul on vastavad oskused," vastab Lopez. "Tema aga on ärimõtlemisega mees, kes saab aru matemaatikast, numbritest, rahast, võrdsusest ja kõigest sellest. Mida minul polnud oli temal olemas ja oskused mida temal polnud olid minul olemas."