Megani fänn kirjutas Facebooki: "Just nägin Megan Bartonit Tescos (Briti toidupood) ja peaaegu surin. Ta on võrratu."

Kui see sõnum Meganini jõudis, oli naine rõõmus, kuna tema ise end hästi ei tundnud. Ta on juba aastaid võidelnud vaimse tervise ja ärevushäiretega, kirjutas The Sun.

Megan kirjutas: "See pani mind naeratama. Ma tundsin end kui s***kott. Ma ei ole mitu päeva juukseid pesnud. Ma tunnen end halvasti. Asjad ei ole kujunenud nii nagu ma tahan, maailm on peapeale pööratud. Minu ärevus muutub hullemaks, kui ma kuskil käin, ja ma ei tunne end hästi. Ma muretsen, et inimesed arvavad, et ma olen ebaviisakas või ignorantne, kui nad ei näe mind olevat samasugune lärmakas ja rõõmsameelne inimene, kes teleekraanilt paistab."

Naine lisas, et nagu tema juuksed vajab ta korraliku pesu ning ta on väga õnnelik, et keegi viitsis vaeva näha ja talle sotsiaalmeedia vahendusel komplimendi tegi.

See ei ole esimene kord, kui Megan Barton-Hanson oma ärevusprobleemidest räägib. Varasemalt on ta rääkinud masendusest, mis tekkis pärast seda, kui tema kodulinnas elavad naised tema strippariks olemist kritiseerisid.

26-aastane modell sõnas, et naiste sõnad ja kriitika mõjus talle niivõrd halvasti, et eelistab nüüd aega veeta meeste seltskonnas, kuna nad tekitavad vähem stressi.